Diensten en tarieven

Ontwikkelen
30
per uur
Template installatie
Scrolling one page
Website ontwikkeling
Geavanceerde webshop
Sustainable products
Informatie op vragen
Ontwerpen
20
per uur
Website ontwerp
Unieke huisstijl
Drukwerk
Reclamemateriaal
Social media pagina ontwerp
Informatie opvragen
Videobewerking
25
per uur
Videobewerking
Animatie video
Promotieclip
Uitlegvideo
Informatie opvragen

Veelgestelde vragen

Mijn klanten zitten vaak met een aantal dezelfde vragen. Vandaar dat ik de meest gestelde vragen onder elkaar heb gezet. Inclusief antwoord natuurlijk!

1. Wanneer kunnen we beginnen?

Als je een offerte hebt aangevraagd ontvang je die meestal binnen 1 of 2 werkdagen. Als het akkoord is gegeven gaan we volgens de aangeleverde planning, welke ook in de offerte is aangegeven, aan het werk.

2. Hoeveel kost een website?

Dit is erg verschillend op wat de klant wilt. Ik kan in ieder geval garanderen dat het niet gaat oplopen tot de duizenden euro’s. Enkel bij een geavanceerde webshop kunnen de kosten hoger uitvallen verwacht. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Aan de hand van deze offerte kun jij bepalen of je onze samenwerking ziet zitten of niet.

3. Waarom kun jij goedkoper leveren dan de concurrent?

Omdat ik momenteel nog alleen werk zijn er geen andere mensen die doorbetaald moeten worden. Op basis hiervan kan ik dus mijn eigen uurtarief bepalen en lager zitten dan de concurrent.

Zij waren jou voor

Deze ondernemingen heb ik al van dienst kunnen zijn met het ontwikkelen van websites, drukwerk, animatievideo's & Facebook pagina ontwerp.

Heb je een vraag?

Elke werkdag bereikbaar van 07:00 t/m 17:00!

Stuur mij een whatsapp