Beeing

Wat is Beeing?

Reclamebureau in omgeving Scherpenzeel, Woudenberg en Renswoude. Beeing houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites en drukwerk. Ook houdt het zich bezig met videobewerking.

  • Geen duizenden euro’s kwijt, als ondernemer heb je al kosten genoeg!
  • In beeld bij jouw (toekomstige) klanten!
  • Het eerste gesprek is altijd gratis, ik hoor graag jouw verhaal!

1. Missie

Onze missie is het idee van de klant te realiseren in een mooi eindproduct. En dit tegen een prijs die voor beide partijen aantrekkelijk is.

2. Visie

Geen duizenden euro’s, als ondernemer heb je al kosten genoeg! Ik richt mij op kleinere bedrijven en doe dit met een gemiddeld lager uurtarief. Zo krijgen kleinere bedrijven ook een kans op de online marketing wereld.

3. Wie zijn er werkzaam?

Beeing is opgericht in Juli 2018 door Jeffrey van Setten. Momenteel is dit een eenmanszaak. Dit betekend dat het contact dat je hebt ook gelijk de persoon is die de opdracht gaat maken. Dit is fijn omdat er dan geen miscommunicaties komen en jij direct in contact bent met mij.

0 Volgers op social media

0 Uitgevoerde projecten

0 Jaren ervaring

0 Werknemer

Als ondernemer heb je al kosten zat!

Ik bied kleinere bedrijven de kans om stappen te maken in de online marketing wereld. Want ik beeld komen bij jouw (toekomstige) klanten is natuurlijk van groot belang. Maar je wilt geen duizenden euro’s kwijt zijn.

Meer informatie opvragen

Dit ben ik!

Mijn naam is Jeffrey van Setten en ik ben momenteel 21 jaar oud. Ik ben opgegroeid in het dorp Scherpenzeel. Ik ben gaan studeren in Utrecht. Na het afronden van mijn opleiding Interactieve Vormgeving en al veel projecten tussendoor gedaan te hebben vond ik het tijd voor wat nieuws. Ik ben mij gaan focussen op mijn eigen ondernemingen!

Jeffrey van Setten
Founder of Beeing

Ontwerper, ontwikkelaar & videobewerker.

0615178033

Voordelen

Tegenover een relatief laag uurtarief toch een goed eindresultaat opzetten. Geen tussenpersonen en dus directe communicatie met mij, de ontwikkelaar!

Contact opnemen

ONTWIKKELEN

ONTWERPEN

VIDEOBEWERKING

Geen duizenden euro's

Als ondernemer heb je al kosten genoeg. Vandaar dat bijvoorbeeld een website je geen 6000-7000 euro zal kosten.

Directe communicatie

Geen tussenpersoon. Je hebt contact met mij, en de opdracht wordt uitgevoerd door mij. Zo ontstaan er geen miscommunicaties.

Op maat

Het is uiteindelijk iets wat jouw bedrijf presenteert. Vandaar neem ik jou mee in het proces en wordt het product zoals jij wilt.

Eerlijke kans

Omdat je als ondernemer al kosten genoeg heb probeer ik met een lagere prijs ook kleinere ondernemers een kans te geven in de online wereld.

Geen onverwachte kosten

In de offerte wordt alles wat nodig is meegenomen. Zo kom jij niet plotseling met onverwachte kosten te zitten.

Volledige ondersteuning

Geen half werk. Ik neem je mee naar de finish. Natuurlijk met wat pitstops zodat we alles kunnen checken. Maar de finish halen we.